AquaGold

AquaGold kalles ofte «The Golden Cocktail»  og er desidert det hotteste innen medisinsk hudpleie. Det er overfladiske mikroinjeksjoner med 24 karat gull-belagte nåler for perfekt levering ned i huden. I denne ampullen blandes en skreddersyd cocktail som inneholder en mengde vitaminer,antioksidanter,mineraler, muskelavslappende middel (Botox) og hyaluronsyre (Juvederm/Teosyal filler). Mikronålene er 0,6 mm lange og 0,13 mm brede, tynnere enn menneskehår.

Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”.

AquaGold finetouch er ment som en siste finish for huden og er veldig godt egnet for de bittesmå rynkene rundt øynene samt porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette. Perfekt komplement til andre behandlinger som for eksempel vanlige behandlinger med botox og filler. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken. Den utføres av våre kosmetiske sykepleiere.

Timebestilling

Login

Lost your password?