Teosyal

Våre behandlinger med Teosyal

Rynkebehandling

 • Linjer mellom nese og munn (nasolabiale linjer)
 • Linjer fra munn til hake.
 • Røykemunn (linjer over leppekant)
 • Smilerynker

Ansiktkontour

 • Kinnbeinsløft/forstørrelse.
 • Midtansiktsløft.
 • Økt volum til tinning.
 • Hake kontur
 • Kjeve kontur

LeppefyllVår spesialitet

Med leppefyll kan du få økt fyldighet, tydeligere kontur, redusert tørrhet, og en gladere munnvik. Vi i Viva Skin Clinic utfører leppebehandlinger daglig og dette er vår spesialitet. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov, med våre anbefalinger.

Hudfornyelse med Redensity 1

Redensity 1 er siste teknologi innen hudforbedring med kombinasjon av hyaluronsyre (filler), vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Her får du en generell god hudforbedring på høyt medisinsk nivå. Denne behandlingen er laget for å gjenvinne hudens glød, volum, fuktighet og farge, samtidig som den over tid har effekt på fine linjer og rynker. Behandlingen innebærer et stor antall småstikk i overhuden. Ansikt, hals og bryst kan behandles med Redensity 1. For optimal effekt anbefaler vi 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater få dager etter første behandling. For behandling 2 og 3 holder det normalt med 1-2 ml Redensity 1. De to siste behandlingene blir derfor noe rimligere. Det er normalt med 1-4 dager rekonvalesens for at stikkene skal forsvinne helt. Vi anbefaler at du ikke deltar på viktige møter eller sosiale tilsteldninger i alle fall de første 24 timene etter behandlingen, men mindre det ikke er noe problem at stikkene synes godt. 

 

Redensity 2 – Øyne 

Redensity 2 er spesialutviklet filler for behandling av mørke ringer og huden rundt øyne. 

Dette gjør Redensity 2 for ditt øyeparti: 

 • Reduserer eller fjerner umiddelbart mørke ringer. 
 • Reduserer linjer og rynker rundt øyne. 
 • Gir deg et mer opplagt utttrykk.
 • Tilfører vitaminer og antioksidanter. 
 • Stimulerer fuktighetsbalansen rundt øyne. 

Varighet opp til 18 måneder. 

 

Hva er Teosyal?

TEOXANE Laboratories som ble opprettet i 2003 i Genève Sveits er spesialisert på utvikling og produksjon for å imøtekomme et stadig mer krevende og resultatbevisst marked. Som en av markedets mest moderne hyaluronsyre fillere TEOSYAL er vi stadig i utvikling.

På grunn av høy kvalitet og kontinuerlig forskning samt innovasjon, er TEOXANE Laboratories nå til stede i over 100 land. TEOSYAL er kåret til årets INJECTABLE i medisinske tidsskrifter mange år på rad. Sikkerhet, effekt og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa med BSI notified body, FDA accredited. Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 20.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over.

Teosyal Hyaluronsyre

TEOSYAL SETTER TRYGGHET OG KVALITET FØRST.


Du kan som kunde være trygg på at du er i gode hender. TEOSYAL spesial utdanner plastikkirurger, leger, kosmetiske sykepleiere i våre teknikker. Vi regulerer også markedet svært strengt for å kunne gi deg den trygghet du fortjener som kunde. Alle klinikker og private sykehus som utfører TEOSYAL behandlinger må godkjennes fra leverandør.

Du velger TEOSYAL dersom du ønsker en skjønnhetsbehandling som er naturlig og trygg.

Millioner av mennesker har valgt TEOSYAL, og produktet er dermed en av verdens mest benyttede innen estetiske injeksjonsbehandlinger basert på hyaluronsyre.

TEOSYAL gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre. TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Hyaluronsyren brukes naturlig opp av kroppen og er derfor ikke permanent, dette gir deg også den trygghet at dersom resultatet ikke svarer til dine forventninger kan det enkelt fjernes. ved bruk av hyalase.

TEOSYAL er ledende på markedet. Hyaluronsyren vi fremstiller er ikke-animalsk og dermed fri for allergiske reaksjoner.

Produktene med TEOSYAL gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål straks.

Hvorfor velge Teosyal?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter. Med varighet opptil 2 år.

Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du 

Timebestilling

Login

Lost your password?