Green Peel

GREEN PEEL® behandlingen ble utviklet av den tyske hudlegen Christine Schrammek allerede i 1958. Målet var å finne en behandling som lindret en rekke hudproblem og gav den beste anti-age. Resultatet ble den svært effektive urtebehadlingen. En dypdevirkende behandling på ren plantebasis uten noen kjemiske ingredienser eller syrer. Christine Schrammek var den første legen i Tyskland som stod bak et hudpleiekonsept.

Utrolig nok finnes det ingen tilsvarende behandling på markedet i dag. Mange har prøvd, men ingen har klart å kopiere den unike behandlingen i kombinasjon med de effektive produktene. Etterlikninger har det vært mange av i årenes løp, men ingen har overlevd over tid på markedet. Kopier av urteblandingen har endt med negative resultater. Derfor er det viktig å spør etter den orginale GREEN PEEL® behandlingen.

Med sin medisinske erfaring utviklet hun unike hjemmeprodukter for raskest mulig restitusjon og minst mulig belastning for huden. Hjemmeprodukter som går hånd i hanske med behandlingen. På grunn av stor respons fra begeistrede kunder verden over, ble GREEN PEEL® stadig utviklet og passer i dag til alle hudtyper i alle aldre.

 

Det finners tre forskjellige styrker for Green Peel:

Green Peel Express

  • Green Peel Express er den perfekte “lunch-behandling”. Behandlingen gir fantastisk glød til huden, samtidig som den setter i gang hudens egne prosesser som rydder opp i urenheter, bremser aldring, forbedrer pigmenteringer, styrker hudens beskyttelsessystem, samt at huden får bedre opptak av aktive virkestoffer. For optimal effekt anbefaler vi å bruke herbal care lotion, special regulating eller care cream og blemish balm de fem første dagene etter behandling. 

Green Peel Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt «Party Peel». Det er fordi huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig som den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. For optimal effekt anbefales Spesial Care/ Spesial regulating cream, Herbal care lotion og Blemish balm de neste 5 dagene. 

 

Green Peel Energy

Dette er en dypere variant av Green Peel. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling 4 ganger årlig, med eventuelle fresh up behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at den sitter begrensinger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Det anbefales sterkt, hjemmeprodukter etter denne behandlingen.

 

Green Peel Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel behandlingen og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandling vil du være rød, og etter 3-4 dager er det vanlig å flasse. Etter 5-6 dag kommer du tilbake til salongen for en oppbyggende behandling. Du må følge opp behandlingen med hjemmeprodukter fra Dr. Schrammek. Resultatet er total hudfornyelse.

Etter en Green Peel behandling er huden i en restitusjonsfase. Huden er da ekstra sensitiv, og det er viktig at riktige produkter påføres huden. For å få økt effekt, og unngå uønsket reaksjoner har Dr. med Chrisine Schrammek utarbeidet hjemmeprodukter som er svært beroligende, balanserende og næringsrike.

 

“De fem første dagene etter green peel classic behandling må du unngå trening/svømming og badstue, samt unngå vann på huden i ansiktet. Dette er for å unngå påvirkning på det endelige resultatet.” 

 

Green Peel Fresh Up med utklemming

 

Green Peel Fresh Up Pigmentbehandling 

  • Green peel fresh up pigmentbehandling er en videreutvikling av den tradisjonelle green peel fresh up behandlingen. Her fokuserer vi på pigmenteringer i huden og anvender spesialiserte produkter til mot pigmenteringer under behandling. For optimal effekt av denne behandlingen, anbefaler vi å bruke Dr. Schrammeks mela white produkter hjemme. 

Green Peel Fresh Up Anti-Age 

  • Green peel fresh up anti age er en kraftfull green peel behandling med fokus på ekstra anti-age og oppstramming. Under denne behandlingen anvender vi speisaliserte og virkngsfulle produkter for anti-age, i tillegg til green peel. For optimal effekt av denne behandlingen anbefaler vi å bruke Dr. Schrammeks time contoll produkter hjemme. 
3_classic

Hudpleieserien Dr. Schrammek.

Hudpleieserien fra Dr. med. Christine Schrammek, derma.cosmetics, er en dermatologisk produktserie som er utviklet og basert på naturlige ingredienser. Hvert produkt er individuelt tilpasset de ulike behovene med kraftige konsentrasjoner av aktive ingredienser. Nyeste funn innen medisinen kombineres med høy kvalitet av aktive ingredienser fra naturen.

Serien gir gode og effektive resultater for alle hudtyper og tilstander. I fremstillingen av produktene er det blitt lagt så stor vekt på bruk av aktive virkestoffer som gjør produktserien svært effektiv, og som i kombinasjon med naturlige stoffer gjør at produktserien er helt unik. Målet med produktene fra Dr. med. Christine Schrammek er å kunne tilby en effektiv og trygg behandling, ikke bare i forebygging og pleie av den aldrende huden, men også i behandling av tørr, fuktighetsfattig hud, uren hud med akne, og andre mer krevende hudtilstander.

På verdensbasis er salongbehandlingen GREEN PEEL ®  blitt en stor suksess. Ved å kunne tilby spesialprodukter som Blemish Balm, Skin Elixier og Resvera Cell Concentrate oppnår vi stadig forbløffende gode resultater på kunder som endelig får selve løsningen på deres hudproblemer med en hud i balanse.

Kom innom vår salong for råd og veiledning. Vi er sertifiserte green peel/Dr Schrammek behandlere.

Timebestilling

Login

Lost your password?