Kjemisk Peel

Elixir Cosmeceuticals er Cosmedicas egen serie cosmeceutical-produkter. Serien er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Mange av produktene er egenformulerte, mens andre er håndplukket fra utvalgte laboratorier og produsenter. For å alltid oppnå høyeste kvalitet på alle produkter jobber vi med ulike produsenter, som alle har meget høy kompetanse innen aktive og dokumenterte virkestoffer. Det er spesielt viktig for oss at virkestoffene vi bruker i våre produkter har virkning som er dokumentert gjennom forskning. Dette er våre kunders garanti for at Elixir leverer det beste innen moderne hudpleie.

elixir-hjemmeprodukter
viva-skin-care-elixir

Hva gjør en overfladisk kjemisk peel?

Definisjonen på en kjemisk peel er å påføre et virkestoff som gjør en kontrollert skade for å fremme en hudfornyelse og hudforbedring. Fruktsyrer virker i det øverste hudlaget og fjerner de døde hudcellene som gjør at huden ser grovere og mer ujevn ut.

Kjemisk peel med fruktsyrer vil ikke gå dypere enn Epidermis (overhuden) og kalles derfor en overfladisk peel.

I USA omtales dette ofte som en” Lunch Time Peel” siden den er både rask og effektiv å få utført på en halv time.

Glykolsyrer?

Denne fruktsyren er den mest effektive av AHA-syrer siden den har det minste molekylet av AHA syrene. Det betyr at den går dypere og lettere inn i huden. Vi utfører den i forskjellige styrker tilrettelagt den enkeltes hudtilstand og toleranse. Vi bruker glykolsyrer mot solskader, urenheter, grov hud, store porer og mot fine linjer.

Ønsker du, som meg, og bare få en litt friskere og glattere hudoverflate er dette peelingen for deg.

Fruktsyre peel med Elixir M- peel 40% Elixir M- peel er fruktsyre peel med mandelsyre. Den har større molekyler enn glykolsyrer og tar dermed mer tid for virkestoffet å penetrere inn i huden.

Mandelsyre anbefales ofte som førstegangs peeling til sensitiv hud, acne og pigmenteringer. Den virker antiinflammatorisk, talgregulerende og er derfor veldig bra for de med fet og uren hud. Anbefaler spesielt denne fremfor glykolsyrer til de med Rosacea, sensitiv og betent hud.

Huden kan føles litt stram og tørr 2-4 dager etter peelingen.

Elixir Cosmeceuticals utfører også Retinol Peel som kan gjøres alene eller som en dypere peel i kombinasjon med glykolsyrer og mandelsyre.

Retinol peel 11% Denne peelingen inneholder 11% retinol og virker liposomalt som betyr at virkestoffet transporteres dypere inn i huden. Retinol er en A-vitamin som omdannes til en A-vitaminsyre i huden og går dypere enn fruktsyrer. Den jobber derimot på en helt annen måte siden virkestoffet setter i gang collagen syntesen. Det betyr at den setter i gang en mer aktiv celleproduksjon som gjør at hudens celler blir mer produktive og evner å fornye seg raskere. Det tar derfor 2-3 dager før cellefornyelsen er tydelig og huden begynner å flasse.

Det er moderat flassing og kan reguleres med virketid og mengde.

Denne peelingen egner seg spesielt for anti-aging og arr dannelser.

Kjemisk peel med fruktsyrer vil ikke gå dypere enn Epidermis (overhuden) og kalles derfor en overfladisk peel.

I USA omtales dette ofte som en” Lunch Time Peel” siden den er både rask og effektiv å få utført på en halv time.

Mandelsyre

Fruktsyre peel med Elixir M- peel 40%
Elixir M- peel er fruktsyre peel med mandelsyre. Den har større molekyler enn glykolsyrer og  tar dermed mer tid for virkestoffet å penetrere inn i huden.
Mandelsyre anbefales ofte som førstegangs peeling til sensitiv hud, acne og pigmenteringer. Den virker antiinflammatorisk, talgregulerende og er derfor veldig bra for de med fet og uren hud. Anbefaler spesielt denne fremfor glykolsyrer til de med Rosacea, sensitiv og betent hud. Huden kan føles litt stram og tørr 2-4 dager etter peelingen.

Hva mener vi med hudprogram?

Huden er vårt største organ og trenger som indre organer en rekke forskjellige ingredienser.

For en sunn helse trenger vi et godt balansert kosthold med forskjellige næringsstoffer. Huden trenger det samme, og derfor har Elixir fokus på hudprogrammer som gir huden din den balansen du har behov for.

Elixirs hudprogram inneholder en rekke forskjellige aktive virkestoffer som vil hjelpe huden til å holde på fukt, generere nye friske hudceller og beskytte huden mot ytterlige skader.

Individuelle hudprogram opprettholder og forbedrer hudens helse gjennom å korrigere påført skade, beskytte sunn og frisk hud og forebygge fremtidige skader. Sammensetningen av flere produkter gir synergieffekt som viser til bedre resultater.

Et hudprogram endrer seg etter din hudtilstand og etter årstidene. Vær derfor alltid bevisste på din egen hudtilstand og tilpass bruk av aktive ingredienser etter hvordan huden føles.

Til syvende og sist handler det om noe så enkelt som at frisk hud også ser yngre ut.

I våre hyller finner du elixir hjemmeprodukter.

Elixir Anti-age peel

Anti-age peel fra Elixir er en ideell peeling mot aldring, fine linjer, solskader og grov hud. Peelingen bekjemper solsakder, fine linjer og rynker, ujevn pigmentering samt grov og livløs hud. Behandlingen inneholder en av de mest fuktihetsgivende AHA-syrene og er svært effektiv mot grove porer. Huden etterlates jevnere med fornyet glød.

Elixir Anti-pigment peel

Anti-pigment peel inneholder syrer som virker blekende på pigmentforandringer og gir en glattere og jevnere hudtone. Peelingen er motvirker ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Denne peelingen behandler: Ujevn pigmentering, solskader og Melasma.

Elixir Anti-age peel

Elixir Anti-akne peel

Sliter du med akne, urenheter, rosacea eller sensitiv hud? Da kan mandelsyrepeeling fra Elixir være behandlingen for deg! Denne peelingen behandler fet/kombinasjonshud, sensitiv hud, akne og urenheter. Mandelsyre virker betennelsesdempende og er svært effektiv mot akne og rosacea. Behandlingen forbygger fet hud og postinnflammasjoner. Virker antiinnflammatorisk og bidrar til å dempe rødhet i huden. Huden etterlates jevnere med mindre porer og færre urenheter.  

Timebestilling

Login

Lost your password?