Hårfjerning med Voks

Effektiv behandling som etterlater huden silkemyk og glatt.

Profesjonell hårfjerning med voks er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere. Vi benytter voks til hårfjerning på både ansikt og kropp. Våre erfarne terapeuter har høye hygienekrav og bruker gode teknikker for å redusere smerteopplevelsen. Vi har også spesialisert oss på brasiliansk, som er en avansert behandling.  

Vi er svært opptatt av kvalitet og tilbyr kun profesjonell kosmetikk til voksing. Vi bruker Italwax som er et profesjonelt og kjent merke i vår bransje. Produktene er fremstilt i et miljøvennlig produksjonsanlegg som ligger i naturskjønne omgivelser. Fabrikken er utstyrt med det nyeste innen tysk og italiensk teknologi, som holder de naturlige og organiske råvarene intakte under produksjonen. Italwax har en høy klebeevne, noe som gjør prosedyren med hårfjerning mer effektiv, raskere, tryggere og gir relativt smertefri hårfjerningsprosess.

AdobeStock_144248813

Om Brasiliansk

Brasiliansk er en intimvoksbehandling hvor vi fjerner alt hår nedentil. Dette er en effektiv og skånsom måte å fjerne uønsket hår på. Ved gjentatte behandlinger oppnår man en jevnere vekstfase, slik at huden er hårløs over lengre perioder. Ved bruk av Italwax som er en skånsom voks, minsker vi smerteopplevelsen.

AdobeStock_171294939
Timebestilling

Login

Lost your password?