Om oss

Viva Skin Clinic tilbyr klassisk og medisinsk hudpleie. 

Vi er spesialist på injeksjonsbehandlinger med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også hudpleie av høy kvalitet, både salongbehandlinger blant annet i form av ulike peelinger, vippeløft og hårfjerning.  og produkter for salg. Vi fører merkene Elixir Cosmecuticals, Teoxane & Dr Schrammek. Disse hudpleie seriene er utarbeidet av hudleger og garanterer hudforbedring. Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til gratis konsultasjon eller gratis hudanalyse. Velkommen til oss! 

Liv Alice Madsen

Gründer/Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Liv Alice er utdannet sykepleier og videreutdannet i kosmetisk dermatologi. Hun er sertifisert injeksjonsbehandler, og har nådd ekspert nivå med en rekke kurs og erfaring. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden år 2014 og er gründer av Viva Skin Clinic. 

Hun tilbyr behandlinger med fillere, btx og medisinsk hudpleie. Hennes lidenskap er å skape en forskjell, men med et naturlig preg. 

Liv Alice er behagelig og imøtekommende som person, og er en populær behandler hos oss. 

Marielle D. Brodwall

Medeier/ Kosmetisk sykepleier

Marielle er utdannet sykepleier og sertifisert injeksjonsbehandler. Marielle har vært i Viva fra starten av, og har oppnådd bredspektret kunnskap ved kursing hos ulike leverandører, og med det sitter på en stor forståelse for faget.  

Marielle er kjent for å være nøye, og vil alltid ha sluttresultatet i fokus. Hun er opptatt av å skape realistiske forventninger gjennom å tilegne kunder kunnskap.

Hun er empatisk med et glimt i øyet og skaper god relasjon med alle hun møter. 

Bertine Vågenes

Daglig leder / hudterapeut

Bertine er utdannet hudterapeut ved Tone Lise Akademiet og har gjennom en rekke kurs hos blant annet Dr.Schrammek og Elixir oppnådd et bredt spekter av kunnskap og erfaring. 

Bertines store lidenskap er hud i balanse og resultatorientert hudpleie. Hennes favorittbehandling er Green Peel og resultatene den gir er enestående. I tillegg til hudbehandlinger utfører Bertine vippeløft og brynsbehandlinger og er nøye ut i fingertuppene. 

Bertine er en hyggelig og imøtekommende behandler med kunden i fokus.

Cecilie Andersen

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Cecilie er utdannet sykepleier og videreutdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademi. Hennes spesialitet er injeksjonsbehandlinger, som hun utfører hver dag i Viva Skin Clinic. Med jevnlig påfyll av kurs og lang erfaring vil Cecilie alltid kunne gi deg god veiledning i valg av behandlinger. I tillegg gir hun gode råd om hudhelse og valg av hudpleieprodukter. 
 
Cecilie er en rolig, vennlig og bevisst person. 

Benedicte Petrine Kubon

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Benedicte er utdannet sykepleier og har videreutdannelse fra Senzie Akademi i kosmetisk sykepleie, og videreutdannelse innen hud/sår. Hun har også fullført en rekke kurs i injeksjonsbehandlinger. Hun tilbyr behandlinger med fillere og b.tox.  Som person er hun en super hyggelig sykepleier, som er nøyaktig og flink. Hun er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, og med det følger hun sine kunder tett opp mtp trivsel og sikkerhet.

Regine Aaland

Kosmetisk sykepleier

Regine er utdannet sykepleier og ansatt på Haukeland Universitetssykehus. Hun er hos oss deltid, og vi sitter stor pris på henne. 

Hun har tatt kosmetisk utdannelse i Oslo hos Amabilys Academy og er kurset av oss og våre leverandører. 

Hun er kunnskapsrik, nøye og tillitsskapende. 

Lilli Helgheim

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Lilli bosatt i Førde, men er hos oss i perioder.  Lilli er utdannet kosmetisk sykepleier og har tidligere jobbet for Akademiklinikken. Hennes spesialiteter er injeksjonsbehandlinger og akne. Lilli er en dyktig og imøtekommende sykepleier, og hennes hovedmål er fornøyde kunder. 

Natalie Johansen

Permanent Makeup Artist

Natalie er permanent makeup artist. Natalie er perfeksjonist, men også effektiv, 2 gode egenskaper vi sitter pris på. 
Hun arbeider selvstendig i vår salong, og du kan booke time hos henne ved å kontakte henne direkte via sms 988 46 767. 
For bilder av hennes arbeid se Instagram profil @permanent_sminke 

Larine Elise Osa

Plastikkirurg

Larine Elise er vår ansvarlige lege. Vi i Viva Skin Clinic er opptatt av sikkerhet, og sammen med Larine skaper vi en trygg arbeidsplass både for oss og våre kunder,.
Timebestilling

Login

Lost your password?